Hotel > Brazil > Rio de JaneiroLapa > Lapa Hostel Rio de Janeiro

 


  

Lapa Hostel Rio de Janeiro

0 star hotel    Rua do Rezende, 43  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lapa Hostel Rio de Janeiro

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 334 Rio de Janeiro hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Rio de Janeiro
Lapa Hostel 0 bintang adalah penginapan 4fungsi dalam Lapa, dalam Rio de Janeiro, Brazil. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 334 dalam Rio de Janeiro, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Lapa Hostel mempunyai 32 fungsi bilik dan kadar dari BRL 30 kepada BRL 260.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Rio de Janeiro terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ponta do Calabouco dan Sao Cristovao Futebol e Regatas. Ponte Presidente Costa e Silva (Rio-Niteroi) dan Estadio do Maracana juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lapa dan Santa Teresa yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cinelandia, Catumbi dan Av. Rio Branco juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rio de Janeiro.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Lapa Hostel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Rio de Janeiro ada ke kiri.

Hotel berhampiran Lapa
3 bintang Hotel Pouso Real dan Arcos Rio Palace Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Fluminense Hotel dan Hotel Granada adalah alternatif yang hebat berhampiran Lapa Hostel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lapa Hostel Rio de Janeiro. Lapa Hostel Rio de Janeiro

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s