Hotel > Sweden > LaholmVeka > Lanthotell Lögnäs gård Laholm

 


  

Lanthotell Lögnäs gård Laholm

0 star hotel    Lögnäs 62  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lanthotell Lögnäs gård Laholm

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Laholm hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Lanthotell Lögnäs gård Gambaran Umum
Lanthotell Lögnäs gård 0 bintang adalah penginapan 4fungsi dalam Veka, dalam Laholm, Sweden. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 4 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari SEK 795 untuk SEK 1290.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Lanthotell Lögnäs gård terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Karnan dan The Tivoli. Niva Bugt dan Mejeriet juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Laholm.

Apabila Laholm, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Veka dan Vallberga, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Lognas, Skummeslov dan Sodra Mellby juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Laholm.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Lanthotell Lögnäs gård dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Laholm ke kiri.

Hotel berhampiran Veka
0 bintang Pensionat BonSai dan Solstickan Cottages yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk STF Solstickan Hostel Mellbystrand dan Rasta Hallandsåsen adalah alternatif yang hebat berhampiran Lanthotell Lögnäs gård.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lanthotell Lögnäs gård Laholm.

Lanthotell Lögnäs gård Laholm

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4414s