Hotel > Laos > VientianeBan Sithan Nua > Lane Xang Princess Hotel Vientiane

 


  

Lane Xang Princess Hotel Vientiane

3 star hotel    27 Ban Hatsadi Tay, Chantabury, Opposite Talat Sao (Morning Market )  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lane Xang Princess Hotel Vientiane

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 133 Vientiane hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Vientiane
Lane Xang Princess Hotel selesa adalah penginapan3 bintang berhampiran Ban Sithan Nua dalam Vientiane, Laos. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik semua majlis. Ia juga kini menduduki tempat 13th daripada hotel 133 dalam Vientiane berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang, Pembantu Kunjungan dan Pembantu Rencam.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 24 dengan penempahan pada harga yang murah dari LAK 52 untuk LAK 52.

Lokasi
Sebagai 13th yang paling popular dalam hotel Vientiane terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Prime Minister Office dan Laos National Museum. Lao National Cultural Hall dan Lao National Assembly juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Sithan Nua dan Ban Phan Phrao yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Vientiane. Ban Non Sa-nga, Ban Houadong dan Ban Phon Kheng juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vientiane.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Lane Xang Princess Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vientiane ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Sithan Nua
2 bintang Khamkhoun Hotel dan Ramayana Gallery yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Phetmanyxay Hotel dan VongSam-Ang Guesthouse adalah alternatif yang hebat berhampiran Lane Xang Princess Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lane Xang Princess Hotel Vientiane. Lane Xang Princess Hotel Vientiane

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7813s