Hotel > Kosta Rika > La FortunaColonia Palmarena > Lands in Love and Resort La Fortuna

 


  

Lands in Love and Resort La Fortuna

3 star hotel    Route 702 Road San Ramon to La Fortuna, 32 km from San Ramon  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lands in Love and Resort La Fortuna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 34 La Fortuna hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Lands in Love Hotel and Resort Gambaran Umum
Lands in Love Hotel and Resort adalah penginapan menarik dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Colonia Palmarena daripada La Fortuna, Kosta Rika. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1sesuai. Ia juga kini menduduki tempat 22nd daripada hotel 34 dalam La Fortuna berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 33 dengan penempahan pada harga yang murah dari CRC 105 untuk CRC 105.

Lokasi
Dengan hotel 34 dalam La Fortuna dan Lands in Love Hotel and Resort bertaraf 22nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bahia de Barranca dan Bahia de Paquera . Bahia Herradura Bahia de Curu dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila La Fortuna, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Colonia Palmarena dan San Pedro, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. San Isidro, Pocosol Chachagua dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Lands in Love Hotel and Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan La Fortuna ada ke kiri.

Hotel berhampiran Colonia Palmarena
0 bintang Lands In Love Hotel dan Finca Luna Nueva Lodge yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Chachagua Rainforest Hotel & Hacienda dan CHACHAGUA RAINFOREST HOTEL N H adalah alternatif yang hebat berhampiran Lands in Love Hotel and Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lands in Love and Resort La Fortuna.

Lands in Love and Resort La Fortuna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s