Hotel > Malaysia > Pantai TengahPantai Tengah > Lanai Langkawi Beach Resort Pantai Tengah

 


  

Lanai Langkawi Beach Resort Pantai Tengah

3 star hotel    Pantai Tengah , Mukim Kedawang  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lanai Langkawi Beach Resort Pantai Tengah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 4 Pantai Tengah hotel Booking.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Pantai Tengah
The Lanai Langkawi Beach Resort 3 bintang adalah penginapan julat-pertengahan dalam Pantai Tengah, dalam Pantai Tengah, Malaysia. Daripada jumlah hotel 4 dalam Pantai Tengah, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah MYR 250 untuk MYR 680. Terdapat 102 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Teluk Batu Besar dan Teluk Dalam. Dengan Teluk Chengai Telok Tok Kaya Alang dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Pantai Tengah, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pantai Tengah dan Kampung Temoyong, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kampung Padang Puteh, Kampung Lubuk Buaya dan Kampung Ketapang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pantai Tengah.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar The Lanai Langkawi Beach Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pantai Tengah ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Lanai Beach Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk The Lanai Langkawi Beach Resort. Juga dalam kawasan adalah Federal Villa Beach Resort Langkawi dan Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi itu. Untuk pilihan lain cuba Ambong-Ambong Langkawi Rainforest Retreat yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lanai Langkawi Beach Resort Pantai Tengah.

Lanai Langkawi Beach Resort Pantai Tengah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s