Hotel > Itali > Provaglio d'IseoGresine > Hotel Lamosa Provaglio d'Iseo

 


  

Hotel Lamosa Provaglio d'Iseo

4 star hotel    Via Sebina, 23  4/5 "Cemerlang"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Lamosa Provaglio d'Iseo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Provaglio d'Iseo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Lamosa Gambaran Umum
Hotel Lamosa adalah hotel luarbiasa yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Gresine daripada Provaglio d'Iseo, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 2 dalam Provaglio d'Iseo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 68 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 50 untuk EUR 200.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Broletto dan Museo del Risorgimento. Dengan Museo delle Armi Museo di Santa Giulia dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Provaglio d'Iseo, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Gresine dan Iseo, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Passirano, Cazzago San Martino dan Bornato juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Provaglio d'Iseo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Lamosa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Provaglio d'Iseo ke kiri.

Hotel berhampiran Gresine
0 bintang Villa Pasini B&B dan Rivalago Hotel Iseo Lake yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Agriturismo Forest dan Locanda Diana adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Lamosa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Lamosa Provaglio d'Iseo.

Hotel Lamosa Provaglio d'Iseo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s