Hotel > Itali > ErbuscoGrumi > L'Albereta Relais & Chateaux Erbusco

 


  

L'Albereta Relais & Chateaux Erbusco

5 star hotel    Via Vittorio Emanuele 23  3.5/5 "Baik"  (87 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di L'Albereta Relais & Chateaux Erbusco

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Erbusco hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


L'Albereta Relais & Chateaux Gambaran Umum
L'Albereta Relais & Chateaux adalah hotel bagus yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Grumi daripada Erbusco, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Erbusco berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 57 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 208 untuk EUR 920.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, L'Albereta Relais & Chateaux terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Broletto dan Museo del Risorgimento. Museo delle Armi dan Museo di Santa Giulia juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Erbusco.

kawasan tempatan perbandingan seperti Grumi dan Adro yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Corte Franca, Villa Pedergnano dan Coccaglio juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Erbusco.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar L'Albereta Relais & Chateaux dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Erbusco ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cappuccini Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk L'Albereta Relais & Chateaux. Juga dalam kawasan adalah Hotel Touring dan Relaisfranciacorta itu. Untuk pilihan lain cuba Borgo Santa Giulia yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di L'Albereta Relais & Chateaux Erbusco.

L'Albereta Relais & Chateaux Erbusco

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2660s