Hotel > New Zealand > QueenstownFernhill > Lakeview Queenstown

 


  

Lakeview Queenstown

5 star hotel    2/42 Man Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lakeview Queenstown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


90th Kedudukan daripada 149 Queenstown hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Lakeview Gambaran Umum
Selamat datang ke Lakeview 5bintang, penginapan bagus berhampiran Fernhill dalam Queenstown, New Zealand. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 90th daripada hotel 149 dalam Queenstown berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NZD 1170 untuk NZD 1495. Terdapat 1 cantik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Lakeview terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Frankton Arm dan Skyline Chalet. Sunshine Bay dan Drift Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 90th dalam Queenstown.

Apabila Queenstown, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Fernhill dan Arthurs Point, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Frankton, Lower Shotover dan Wharehuanui juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Queenstown.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Lakeview dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Queenstown ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Forty Two bintang 5 adalah berhampiran untuk Lakeview. Juga dalam kawasan adalah Browns Boutique Hotel dan Kakara Moana itu. Untuk pilihan lain cuba 10 Lake Street yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lakeview Queenstown. Lakeview Queenstown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s