Hotel > Perancis > Saint-TropezLa Bouillabaisse > La Résidence de La Pinède Saint-Tropez

 


  

La Résidence de La Pinède Saint-Tropez

5 star hotel    Plage de la Bouillabaisse - BP 105  2.5/5 "Sederhana"  (42 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Résidence de La Pinède Saint-Tropez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 41 Saint-Tropez hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Indah Penginapan di Saint-Tropez
Panduan Terletak di kawasan yang La Bouillabaisse daripada Saint-Tropez, Perancis, La Résidence de La Pinède adalah pemilihan5 bintang penginapan. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sangat selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 41 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 39 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 395 untuk EUR 1690.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Saint-Tropez terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Golfe de Saint-Tropez dan Anse de Pampelonne. Baie de Bon-Porte dan Baie de Briande juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Saint-Tropez, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk La Bouillabaisse dan Minuty, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Beauvallon, Guerre Vieille dan Sainte-Maxime juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Tropez.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di La Résidence de La Pinède. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Saint-Tropez ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Résidence Les Patios III bintang 0 adalah berhampiran untuk La Résidence de La Pinède. Juga dalam kawasan adalah Résidence Les Patios II dan Pastis Hotel St Tropez itu. Untuk pilihan lain cuba Appartement La Tramontane à Saint Tropez yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Résidence de La Pinède Saint-Tropez.

La Résidence de La Pinède Saint-Tropez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s