Hotel > Amerika Syarikat > ClevelandWestpark > La Quinta Inn Cleveland Airport North

 


  

La Quinta Inn Cleveland Airport North

3 star hotel    4222 West 150 Street  2.5/5 "Sederhana"  (103 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Quinta Inn Cleveland Airport North

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 26 Cleveland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Penginapan di Cleveland
La Quinta Inn Cleveland Airport North adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Westpark daripada Cleveland, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan menarik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 26 Cleveland dan berada di kedudukan nombor 15th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 116 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 69 untuk USD 85.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Cleveland Fire Department Station 39 dan Cleveland Fire Department Station 43. Dengan Codrington Hall Cleveland Fire Department Station 38 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Cleveland, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Westpark dan Kamms Corner, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Short Line Junction, McKinley dan Linndale juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cleveland.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Getaroom. Mencari kadar La Quinta Inn Cleveland Airport North dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cleveland ke kiri.

Hotel berhampiran Westpark
0 bintang Holiday Inn Cleveland Airport dan Holiday Inn Cleveland Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Cleveland Airport dan Marriott Cleveland Airport adalah alternatif yang hebat berhampiran La Quinta Inn Cleveland Airport North.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Quinta Inn Cleveland Airport North.

La Quinta Inn Cleveland Airport North

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s