Hotel > Laos > VientianeBan Nongpapao > La Ong Dao Hotel1 Vientiane

 


  

La Ong Dao Hotel1 Vientiane

3 star hotel    Phonesynuan, Sisattanak District  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Ong Dao Hotel1 Vientiane

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


30th Kedudukan daripada 133 Vientiane hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Penginapan di Vientiane
La Ong Dao Hotel1 adalah hotel berfungsi tetapi menyenangkan terletak di Vientiane Laos dengan bintang Kedudukan 3. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 30th daripada sejumlah hotel 133 di kawasan itu.

Bilik
La Ong Dao Hotel1 mempunyai 203 gembira bilik dan kadar dari LAK 20 kepada LAK 85.

Lokasi
Dengan hotel 133 dalam Vientiane dan La Ong Dao Hotel1 bertaraf 30th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Prime Minister Office dan Laos National Museum . Lao National Assembly Lao National Cultural Hall dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Nongpapao dan Ban That-Louang yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Sithan Nua, Ban Phan Phrao dan Ban Phon Kheng juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vientiane.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di La Ong Dao Hotel1. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Vientiane ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Heuang Chaleun Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk La Ong Dao Hotel1. Juga dalam kawasan adalah Lao Golden Hotel dan Budchadakham Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Lao Green Park Boutique Hotel and Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Ong Dao Hotel1 Vientiane. La Ong Dao Hotel1 Vientiane

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3604s