Hotel > Itali > PalermoNoce > La Locanda Del Gagini Palermo

 


  

La Locanda Del Gagini Palermo

0 star hotel    Via Gagini 109/111  2.5/5 "Sederhana"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Locanda Del Gagini Palermo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


85th Kedudukan daripada 135 Palermo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


La Locanda Del Gagini Gambaran Umum
Selamat datang ke La Locanda Del Gagini 0bintang, penginapan mampu berhampiran Noce dalam Palermo, Itali. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 85th daripada hotel 135 dalam Palermo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 3 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 60 untuk EUR 110.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, La Locanda Del Gagini terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Museo Archeologico Regionale Antonio Salinas dan Teatro Massimo. Museo Internazionale delle Marionette dan Monte Pellegrino Mediumwave Transmitter juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 85th dalam Palermo.

kawasan tempatan perbandingan seperti Noce dan Villagrazia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Palermo. Boccadifalco, Mondello dan Lido di Mondello juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Palermo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar La Locanda Del Gagini dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Palermo ke kiri.

Hotel berhampiran Noce
3 bintang Hotel Posta dan B&B Palermo Art yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Bed and Breakfast Palermo ART dan Cavour Il Conte Camillo adalah alternatif yang hebat berhampiran La Locanda Del Gagini.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Locanda Del Gagini Palermo. La Locanda Del Gagini Palermo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s