Hotel > Itali > BormioOga > La Genzianella Bormio

 


  

La Genzianella Bormio

3 star hotel    Via Funivia / Zandilla 6  5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Genzianella Bormio

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 48 Bormio hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan berdekatan Oga
Oga adalah penginapan kepada La Genzianella Bormio diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang julat-pertengahan untuk bermalam di Bormio, Itali. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 48 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 120 untuk EUR 160.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Triangia Mediumwave Transmitter dan Museo delle Armi. Dengan Museo del Risorgimento Museo di Santa Giulia dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Bormio, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Oga dan Premadio, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. San Nicolo, Valdisotto dan Sant'Antonio juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bormio.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di La Genzianella Bormio. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bormio ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Olimpia bintang 3 adalah berhampiran untuk La Genzianella Bormio. Juga dalam kawasan adalah Eden Hotel dan Hotel Funivia itu. Untuk pilihan lain cuba Chalet Silvi Residence yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Genzianella Bormio.

La Genzianella Bormio

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s