Hotel > Kosta Rika > San JoséTurrujal > Hotel la Cuesta San José

 


  

Hotel la Cuesta San José

1 star hotel    Avenida 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel la Cuesta San José

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


50th Kedudukan daripada 103 San José hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Hotel la Cuesta adalah hotel berfungsi tetapi menyenangkan yang mempunyai star rating 1. Hotel ini terletak di dalam kawasan Turrujal daripada San José, Kosta Rika. Daripada jumlah hotel 103 dalam San José, hotel ini kini menduduki tempat 50th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari CRC 25 untuk CRC 48.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Teatro Nacional de Costa Rica dan Greencore Solutions. Dengan Archivo Nacional, Zapote Universidad Latina dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Turrujal dan La California yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila San José. El Empalme, Cinco Esquinas dan Los Yoses juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat San José.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel la Cuesta dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San José ke kiri.

Hotel berhampiran Turrujal
3 bintang Sleep Inn Paseo Las Damas dan Sleep Inn San Jose Downtown Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sleep Inn San José Downtown dan Hotel The Palm House Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel la Cuesta.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel la Cuesta San José. Hotel la Cuesta San José

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s