Hotel > Perancis > JoignyLechere > La Côte Saint Jacques Joigny

 


  

La Côte Saint Jacques Joigny

4 star hotel    14, Faubourg de Paris  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Côte Saint Jacques Joigny

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Joigny hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


La Côte Saint Jacques Gambaran Umum
La Côte Saint Jacques adalah hotel bijak dan berfungsi terletak di Joigny Perancis dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 10 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh Perancis. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 225 untuk EUR 510. Terdapat 32 terang bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lechere dan Le Grand Longueron yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Joigny. Paroy-sur-Tholon, La Tuilerie dan Chamvres juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Joigny.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di La Côte Saint Jacques. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Joigny ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hôtel Restaurant Le Rive Gauche bintang 3 adalah berhampiran untuk La Côte Saint Jacques. Juga dalam kawasan adalah Holiday Home MAELYS dan Domaine Du Roncemay itu. Untuk pilihan lain cuba DOMAINE ET GOLF DU RONCEMAY yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Côte Saint Jacques Joigny.

La Côte Saint Jacques Joigny

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s