Hotel > Perancis > Sainte-MaximeGuerre Vieille > La Belle Aurore Sainte-Maxime

 


  

La Belle Aurore Sainte-Maxime

4 star hotel    5, Bd Jean-Moulin  2.5/5 "Sederhana"  (352 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di La Belle Aurore Sainte-Maxime

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 63 Sainte-Maxime hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Sainte-Maxime
La Belle Aurore adalah hotel bermutu tinggi yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Guerre Vieille daripada Sainte-Maxime, Perancis. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 63 dalam Sainte-Maxime, hotel ini kini menduduki tempat 19th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 17 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 145 untuk EUR 590.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, La Belle Aurore terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Golfe de Saint-Tropez dan Anse de Pampelonne. Baie de Bon-Porte dan Baie de Cavalaire juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 19th dalam Sainte-Maxime.

Apabila Sainte-Maxime, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Guerre Vieille dan Beauvallon, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Saint-Tropez, La Bouillabaisse La Nartelle dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar La Belle Aurore dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sainte-Maxime ke kiri.

Hotel berhampiran Guerre Vieille
3 bintang Domaine Du Calidianus dan Hotel Les Santolines yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Le Mas Des Oliviers dan Domaine Croisette adalah alternatif yang hebat berhampiran La Belle Aurore.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di La Belle Aurore Sainte-Maxime. La Belle Aurore Sainte-Maxime

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s