Hotel > Filipina > PanglaoTaiwala > L'éléphant Bleu Cottages & Rooms Panglao

 


  

L'éléphant Bleu Cottages & Rooms Panglao

2 star hotel    Alona, Tawala, Panglao, BOHOL  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di L'éléphant Bleu Cottages & Rooms Panglao

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 29 Panglao hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bernas Penginapan
L'éléphant Bleu Cottages & Rooms adalah penginapan penarikan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Taiwala daripada Panglao, Filipina. Ulasan tetamu menjaringkan 7.8 harta daripada 10 atau 'Baik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 29 Panglao dan berada di kedudukan nombor 27th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 1190 untuk PHP .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, L'éléphant Bleu Cottages & Rooms terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Panglao Bay dan Calape Bay. Jagna Bay dan Cansaga Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 27th dalam Panglao.

Apabila Panglao, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Taiwala dan Danao, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Taporok, Bolod dan Libaong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Panglao.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar L'éléphant Bleu Cottages & Rooms dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Panglao ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Alona Kew White Beach Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk L'éléphant Bleu Cottages & Rooms. Juga dalam kawasan adalah Sun Apartelle dan Pyramid Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Aquatica Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di L'éléphant Bleu Cottages & Rooms Panglao.

L'éléphant Bleu Cottages & Rooms Panglao

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s