Hotel > Perancis > BelfortDanjoutin > Kyriad Belfort

 


  

Kyriad Belfort

2 star hotel    55 bis Faubourg De Montbéliard  2.5/5 "Sederhana"  (20 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kyriad Belfort

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 16 Belfort hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak Penginapan di Belfort
Kyriad Belfort 2 bintang adalah penginapan bersantai dalam Danjoutin, dalam Belfort, Perancis. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik berfungsi tetapi menyenangkan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 16 Belfort dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Kyriad Belfort mempunyai 56 sesuai bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 88.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kyriad Belfort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Belvedere TV Tower dan Musee memorial du Linge. Selestat transmitter 2, Mast South dan Selestat transmitter 2, Mast Middle juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Belfort.

Apabila Belfort, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Danjoutin dan Bavilliers, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Cravanche, Andelnans Argiesans dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Kyriad Belfort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Belfort ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hôtel Boreal bintang 0 adalah berhampiran untuk Kyriad Belfort. Juga dalam kawasan adalah Les Capucins dan Best Western Hôtel Belfort itu. Untuk pilihan lain cuba Grand Hôtel Du Tonneau D'Or yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kyriad Belfort.

Kyriad Belfort

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s