Hotel > Jepun > Kokubukirishima-shi > Hotel Kyocera Kokubu

 


  

Hotel Kyocera Kokubu

3 star hotel    Hyato Mitsugu 1409-1   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Kyocera Kokubu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Kokubu hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bagus Hotel Kyocera
Hotel Kyocera adalah harta selesa dalam Kokubu, Jepun berhampiran kawasan kirishima-shi itu. Dengan penginapan bijak dan selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Hotel Kyocera pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 4 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Kyocera mempunyai 328 mudah tetapi menyeronokkan bilik dan kadar dari JPY 8500 kepada JPY 32700.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kirishima-shiyakusho dan Mishima-murayakuba. Dengan Toshima-murayakuba Kagoshima-shiyakusho dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti kirishima-shi dan Hamanoichi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kokubu. Ronji, Ashidambaru dan Koramuki juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kokubu.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Kyocera. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kokubu ada ke kiri.

Hotel berhampiran kirishima-shi
2 bintang Hotel Central Inn Kokubu dan Sunhotel Kokubu yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Urban Hotel Kokubu dan Kagoshima Kuko Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Kyocera.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Kyocera Kokubu.

Hotel Kyocera Kokubu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s