Hotel > Norway > LiknesEikjeland > Kvinesdal Gjestehus Liknes

 


  

Kvinesdal Gjestehus Liknes

3 star hotel    Nesgata 12  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kvinesdal Gjestehus Liknes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Liknes hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gembira Kvinesdal Gjestehus
Kvinesdal Gjestehus adalah hotel menyegarkan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Eikjeland daripada Liknes, Norway. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Norway. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 0 Liknes dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Kvinesdal Gjestehus. Juga disediakan Bilik Bebas-Rokok dan Kursus Golf. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pemandian, Cycling dan TV.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari NOK 730 untuk NOK 930.

kawasan tempatan perbandingan seperti Eikjeland dan Kvinesdal yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Liknes. Linland, Rafoss dan Traeland juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Liknes.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Kvinesdal Gjestehus dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Liknes ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Utsikten Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Kvinesdal Gjestehus. Juga dalam kawasan adalah UTSIKTEN GOLF KONFERANSEHOTEL dan Fosseland Vandrerhjem itu. Untuk pilihan lain cuba Paulsens Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kvinesdal Gjestehus Liknes.

Kvinesdal Gjestehus Liknes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s