Kuredu Island Resort Spa Male

4 star hotel    Kuredu  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (1741 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kuredu Island Resort Spa Male

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada Male hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Kuredu Island Resort Spa dalam
adalah penginapan kepada Kuredu Island Resort Spa diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang mulia untuk bermalam di Male, . Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.1. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di Male dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari 298 untuk 798.

Apabila Male, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk dan , kedua-dua yang dekat dengan hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Male.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Kuredu Island Resort Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Male ada ke kiri.

Hotel berhampiran
3 bintang Laguna Redang Island Resort dan Pandanus Villa - Private Residence yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hilton Maldives Iru Fushi Resort & Spa dan Filitheyo Island Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Kuredu Island Resort Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kuredu Island Resort Spa Male.

Kuredu Island Resort Spa Male

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2012s