Hotel > China > DengfengShaolinsi > Kungfu Hostel (Shaolin Temple) Dengfeng

 


  

Kungfu Hostel (Shaolin Temple) Dengfeng

0 star hotel    No.20 Wangzhigo. Shaolin Temple  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kungfu Hostel (Shaolin Temple) Dengfeng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Dengfeng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Kungfu Hostel (Shaolin Temple)
Kungfu Hostel (Shaolin Temple) adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Shaolinsi daripada Dengfeng, China. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh China. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Dengfeng dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CNY 199 untuk CNY 388. Terdapat 30 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Dengfeng, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Shaolinsi dan Xinmi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Yuanzhuang, Mengzhou dan Beixiawo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dengfeng.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Kungfu Hostel (Shaolin Temple) dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dengfeng ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Zen International Hotel(Songshan Shaolin Temple) bintang 4 adalah berhampiran untuk Kungfu Hostel (Shaolin Temple). Juga dalam kawasan adalah Kunlunleju Inn Jiaozuo Wuzhi dan XIAOLANGDI BUSINESS HOTEL itu. Untuk pilihan lain cuba Aloft Zhengzhou Shangjie Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kungfu Hostel (Shaolin Temple) Dengfeng.

Kungfu Hostel (Shaolin Temple) Dengfeng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3574s