Kunene River Lodge

0 star hotel    D3701, Ruacana  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kunene River Lodge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Kunene River Lodge Gambaran Umum
Kunene River Lodge adalah hotel 1fungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan daripada , . Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah 583 untuk 1660. Terdapat 12 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila , berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya tidak jauh dari hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat .

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Kunene River Lodge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk bintang adalah berhampiran untuk Kunene River Lodge. Juga dalam kawasan adalah dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kunene River Lodge.

Kunene River Lodge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s