Hotel > Thailand > Ban Rai Nong YangBan Khan Takhian > Kong Garden Resort Ban Rai Nong Yang

 


  

Kong Garden Resort Ban Rai Nong Yang

3 star hotel    20 Moo 13 Prayayen, Pakchong, Kakorn Ratchasima  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kong Garden Resort Ban Rai Nong Yang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 2 Ban Rai Nong Yang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Kong Garden Resort Gambaran Umum
Kong Garden Resort adalah hotel pemotongan terletak di Ban Rai Nong Yang Thailand dengan bintang Kedudukan 3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.9. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 2 Ban Rai Nong Yang dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Kong Garden Resort mempunyai 20 menarik bilik dan kadar dari THB 3500 kepada THB 3000.

Apabila Ban Rai Nong Yang, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Khan Takhian dan Ban Sathani Phut Rai, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Suphan, Ban Sap Champa dan Ban Sap Phrik juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Rai Nong Yang.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Kong Garden Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ban Rai Nong Yang ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Khan Takhian
4 bintang Ndol Streamside Thai Villas dan Masi Camp Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Muaklek Paradise Resort dan Khaoyai Fahsai Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Kong Garden Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kong Garden Resort Ban Rai Nong Yang.

Kong Garden Resort Ban Rai Nong Yang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s