Hotel > Australia > CoolangattaTweed Heads > Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach Coolangatta

 


  

Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach Coolangatta

4 star hotel    146 Marine Parade  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach Coolangatta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 9 Coolangatta hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach dalam Tweed Heads
Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach adalah hotel pertengahan tetapi sangat bagus terletak di Coolangatta Australia dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan tetamu menjaringkan 7.4 harta daripada 10 atau 'Baik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 9 Coolangatta dan berada di kedudukan nombor 16th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 19 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 30 untuk AUD 1500.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rainbow Bay dan Terranora Broadwater. Trutes Bay dan Dog Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 16th dalam Coolangatta.

Apabila Coolangatta, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Tweed Heads dan Bilinga, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Terranora, Banora Point dan Tugun juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Coolangatta.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Coolangatta ke kiri.

Hotel berhampiran Tweed Heads
3 bintang Komune - Gold Coast dan Komune Resort - Gold Coast yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Bella Mare Apartments dan Bella Mare Apartments Gold Coast adalah alternatif yang hebat berhampiran Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach Coolangatta.

Komune Resort and Beach Club Greenmount Beach Coolangatta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s