Hotel > Maldives > NaifaruKamadhoo > Komandoo Maldive Island Resort Naifaru

 


  

Komandoo Maldive Island Resort Naifaru

4 star hotel    Komandoo  5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Komandoo Maldive Island Resort Naifaru

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Naifaru hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bagus Penginapan di Naifaru
Panduan Terletak di kawasan yang Kamadhoo daripada Naifaru, Maldives, Komandoo Maldive Island Resort adalah 1baik4 bintang penginapan. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Naifaru berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Komandoo Maldive Island Resort mempunyai 65 riben biru bilik dan kadar dari MVR 368 kepada MVR 1013.

Apabila Naifaru, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kamadhoo dan Kudarikilu, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kihaadhoo, Dhonfanu dan Dharavandhoo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Naifaru.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Komandoo Maldive Island Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Naifaru ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Komandoo Island Resort bintang 4 adalah berhampiran untuk Komandoo Maldive Island Resort. Juga dalam kawasan adalah Kuredu Island Resort dan Reethi Beach Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Anantara Kihavah Villas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Komandoo Maldive Island Resort Naifaru.

Komandoo Maldive Island Resort Naifaru

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s