Hotel > Jepun > ShibukawaOsaki > Kokuya Shibukawa

 


 



 

Kokuya Shibukawa

4 star hotel    Ikaho 52  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kokuya Shibukawa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 7 Shibukawa hotel Booking.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Shibukawa
Kokuya adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Osaki daripada Shibukawa, Jepun. Daripada jumlah hotel 7 dalam Shibukawa, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 39 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 50000 untuk JPY 29400.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kokuya terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Shibukawa-shiyakusho dan Maebashi-shiyakusho. Takasaki-shiyakusho dan Tamamura-machiyakuba juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Shibukawa.

Apabila Shibukawa, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Osaki dan Sosha, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Naka-toyooka, Moto-soja Shimo-toyooka dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Kokuya dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Shibukawa ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Onsenyado ""Tsukagoshiya Shichibee"" bintang 3 adalah berhampiran untuk Kokuya. Juga dalam kawasan adalah Onsenyado Tsukagoshiya Shichibee"" dan Yorokobinoyado Shinki"" itu. Untuk pilihan lain cuba Moriaki Ryokan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kokuya Shibukawa.





Kokuya Shibukawa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2820s