Hotel > Jepun > KitakyushuOsakamachi > Kokura Tokyu Inn Kitakyushu

 


  

Kokura Tokyu Inn Kitakyushu

3 star hotel    Kokurakita-ku Konya 8-5   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kokura Tokyu Inn Kitakyushu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 29 Kitakyushu hotel Booking.com
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di Kitakyushu
Tempahlah perjalanan percutian Jepun anda dan kekal di Kokura Tokyu Inn 3 bintang, yang terletak di Kitakyushu berhampiran Osakamachi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 15th daripada sejumlah hotel 29 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 190 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 5500 untuk JPY 5500.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kokurakita-kuyakusho dan Kokuraminami-kuyakusho. Dengan Tobata-kuyakusho Dokai-wan dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Osakamachi dan Kokura yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Tamachi, Saiemba dan Itabitsu juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kitakyushu.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Kokura Tokyu Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kitakyushu ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kitakyushu Daiichi Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Kokura Tokyu Inn. Juga dalam kawasan adalah Kitakyushu Hotel Plaza dan Nishitetsu Inn Kokura itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Italy-kan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kokura Tokyu Inn Kitakyushu.

Kokura Tokyu Inn Kitakyushu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s