Hotel > Jepun > AbutaToyako-onsemmachi > Kohan Tei Abuta

 


  

Kohan Tei Abuta

4 star hotel    Toyako-onsen 7-8   3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kohan Tei Abuta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 3 Abuta hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan di Abuta
Toyako-onsemmachi adalah penginapan kepada Kohan Tei diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang mewah untuk bermalam di Abuta, Jepun. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
Kohan Tei mempunyai 205 indah bilik dan kadar dari JPY 20250 kepada JPY 25500.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kohan Tei terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sobetsu-choyakuba dan Rusutsu-murayakuba. Niseko-choyakuba dan Kucchan-choyakuba juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Abuta.

kawasan tempatan perbandingan seperti Toyako-onsemmachi dan Sobetsu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Abuta. Sakura, Rusutsu dan Kimobetsu juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Abuta.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Kohan Tei dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Abuta ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Lake view TOYA Nonokaze resort bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Kohan Tei. Juga dalam kawasan adalah Toyako Manseikaku Hotel Lakeside Terrace dan Toya Sansui Hotel Kafu itu. Untuk pilihan lain cuba Toya Sansui Hotel Hokkaido yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kohan Tei Abuta.

Kohan Tei Abuta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3115s