Hotel > Mexico > MéridaAzcorra > Ko´ox Art 57 Boutique Hotel Mérida

 


  

Ko´ox Art 57 Boutique Hotel Mérida

4 star hotel    Calle 57 No 543-A Col Centro  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ko´ox Art 57 Boutique Hotel Mérida

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 98 Mérida hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ko´ox Art 57 Boutique Hotel Gambaran Umum
Ko´ox Art 57 Boutique Hotel adalah harta menarik dalam Mérida, Mexico berhampiran kawasan Azcorra itu. Dengan penginapan pemilihan dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Ko´ox Art 57 Boutique Hotel pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 98 Mérida dan berada di kedudukan nombor 41st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 46.75 untuk MXN 106.

Apabila Mérida, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Azcorra dan San Antonio, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Petkanche, San Antonio Dziskal dan Chuburna de Hidalgo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mérida.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ko´ox Art 57 Boutique Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Mérida ada ke kiri.

Hotel berhampiran Azcorra
3.5 bintang Hotel Del Gobernador dan Ambassador Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Medio Mundo dan El Castellano adalah alternatif yang hebat berhampiran Ko´ox Art 57 Boutique Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ko´ox Art 57 Boutique Hotel Mérida. Ko´ox Art 57 Boutique Hotel Mérida

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s