Hotel > United Kingdom > DunoonCove > Knockderry Country House Hotel Dunoon

 


  

Knockderry Country House Hotel Dunoon

4 star hotel    Shore Road  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (172 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Knockderry Country House Hotel Dunoon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 13 Dunoon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Knockderry Country House Hotel Gambaran Umum
Knockderry Country House Hotel adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Cove daripada Dunoon, United Kingdom. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 13 dalam Dunoon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Knockderry Country House Hotel mempunyai 14 pemilihan bilik dan kadar dari GBP 80 kepada GBP 140.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Knockderry Country House Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Holy Loch dan Hafton House. Rosneath Bay dan Carrick Castle juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Dunoon.

Apabila Dunoon, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Cove dan Coulport, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Blairmore, Strone dan Clynder juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dunoon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Knockderry Country House Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dunoon ke kiri.

Hotel berhampiran Cove
0 bintang Duncreggan House dan Hunters Quay Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Royal Marine Hotel dan The Pier Guest House and Bistro adalah alternatif yang hebat berhampiran Knockderry Country House Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Knockderry Country House Hotel Dunoon.

Knockderry Country House Hotel Dunoon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s