Hotel > Amerika Syarikat > UnionTempie Hill > Knights Inn Union

 


  

Knights Inn Union

0 star hotel    481 Fairwood Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Knights Inn Union

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Union hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi berfungsi Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Union, mencari lagi daripada Knights Inn Union, penginapan 1fungsi berhampiran Tempie Hill dalam Amerika Syarikat. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Union dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 45.95 untuk USD 65.95. Terdapat 18 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Knights Inn Union terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Murphy Bridge dan Upper Rice Bridge. Buffalo Mill Fire Department dan Buffalo Fire Department juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Union.

Apabila Union, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Tempie Hill dan Buffalo, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Goat Alley, Sardis dan South Hills juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Union.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Knights Inn Union. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Union ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Nicholson Mansion At Fairforest Bed And Breakfast bintang 4 adalah berhampiran untuk Knights Inn Union. Juga dalam kawasan adalah Quality Inn Union dan Palmetto Inn Union itu. Untuk pilihan lain cuba Days Inn Union yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Knights Inn Union.

Knights Inn Union

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s