Hotel > Amerika Syarikat > Baker CityIsland City > Knights Inn - Baker City

 


  

Knights Inn - Baker City

2 star hotel    2205 Broadway  2.5/5 "Sederhana"  (36 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Knights Inn - Baker City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 6 Baker City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Penarikan Penginapan
Knights Inn Baker City adalah penginapan bijak dan selesa dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Island City daripada Baker City, Amerika Syarikat. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu tetapi selesa. Daripada jumlah hotel 6 dalam Baker City, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 49.99 untuk USD 59.99. Terdapat 36 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Baker City Fire Department dan Wallowa-Whitman National Forest Headquarters. Dengan United States Forest Service Whitman Ranger Station Baker Ranger Station dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Baker City, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Island City dan La Grande, kedua-dua yang dekat dengan hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Baker City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Knights Inn Baker City dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Baker City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Geiser Grand Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Knights Inn Baker City. Juga dalam kawasan adalah Bridge Street Inn dan Rodeway Inn Baker City itu. Untuk pilihan lain cuba Eldorado Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Knights Inn - Baker City.

Knights Inn - Baker City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s