Hotel > Austria > Bad HofgasteinHundsdorf > Klammers Kärnten Bad Hofgastein

 


  

Klammers Kärnten Bad Hofgastein

4 star hotel    Dr. Zimmermann-Straße 9  5/5 "Pinggiran Bandar"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Klammers Kärnten Bad Hofgastein

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 71 Bad Hofgastein hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Penginapan berdekatan Hundsdorf
Klammers Kärnten adalah hotel bagus terletak di Bad Hofgastein Austria dengan bintang Kedudukan 4. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik meriah. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 71 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 72 untuk EUR 250. Terdapat 70 4baik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Klammers Kärnten terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bergrestaurant Blauspitz dan Kamin der RHI Hochfilzen. Winterbrucke dan Ponte della Lasta juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Bad Hofgastein.

Apabila Bad Hofgastein, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Hundsdorf dan Heissingfelding, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Lafen, Aigen dan Wieden juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bad Hofgastein.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Klammers Kärnten dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bad Hofgastein ke kiri.

Hotel berhampiran Hundsdorf
0 bintang Haus Wasmer dan Frühstückspension Wallner yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Schlossalm Appartement dan Hotel St. Georg adalah alternatif yang hebat berhampiran Klammers Kärnten.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Klammers Kärnten Bad Hofgastein. Klammers Kärnten Bad Hofgastein

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s