Hotel > Jepun > ToyookaKinosaki > Kinsui Toyooka

 


  

Kinsui Toyooka

3 star hotel    Yushima Kinosaki-cho 759  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kinsui Toyooka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 21 Toyooka hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bijak dan berfungsi Penginapan
Kinsui adalah penginapan bernas dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Kinosaki daripada Toyooka, Jepun. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 21 Toyooka dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 14700 untuk JPY 16800. Terdapat 15 penapisan dan bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 21 dalam Toyooka dan Kinsui bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kumihama-wan dan Kami-choyakuba . Yosano-choyakuba Kyotango-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kinosaki dan Tsuiyama yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Takeno, Minatomiya dan Kazurano juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Toyooka.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Kinsui. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Toyooka ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sinonomesou bintang 3 adalah berhampiran untuk Kinsui. Juga dalam kawasan adalah Nukumorino Yado Okesho dan Oyado Asagoya itu. Untuk pilihan lain cuba Ougiya Ryokan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kinsui Toyooka.

Kinsui Toyooka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5137s