Hotel > Malaysia > KuchingKampung Pulau Hilir > Kingwood Inn Kuching

 


  

Kingwood Inn Kuching

3 star hotel    Lot 618,Section 62, KLLD,Jalan Padungan,P.O.Box 2842  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kingwood Inn Kuching

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


37th Kedudukan daripada 109 Kuching hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Kingwood Inn Kuching adalah harta pemotongan dalam Kuching, Malaysia berhampiran kawasan Kampung Pulau Hilir itu. Dengan penginapan penapisan dan bersantai dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Kingwood Inn Kuching pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.3. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 37th daripada sejumlah hotel 109 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Lif Restoran dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga kolam renang. Terdapat juga pendingin hawa, Cucian Kering dan Bilik Bebas-Rokok disediakan semasa masa anda di Kingwood Inn Kuching.

Bilik
Kingwood Inn Kuching mempunyai 91 semua majlis bilik dan kadar dari MYR 119 kepada MYR 170.69.

Apabila Kuching, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kampung Pulau Hilir dan Kampung Pulau Ulu, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kampung Baru, Kampung Semarang dan Kampung Panglima Seman Lama juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuching.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Kingwood Inn Kuching dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuching ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk 360 Hotel Urban Resort Tower B bintang 3 adalah berhampiran untuk Kingwood Inn Kuching. Juga dalam kawasan adalah 360 Hotel Urban Resort - Tower A dan 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower A itu. Untuk pilihan lain cuba 360 Urban Resort Hock Lee Centre - Tower B yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kingwood Inn Kuching. Kingwood Inn Kuching

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s