Hotel > Ireland > Dún LaoghaireDun Laoghire > Kingston Hotel Dún Laoghaire

 


  

Kingston Hotel Dún Laoghaire

2 star hotel    Adelaide Street  3.5/5 "Baik"  (90 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kingston Hotel Dún Laoghaire

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 Dún Laoghaire hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Penginapan di Dún Laoghaire
Kingston Hotel adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Dun Laoghire daripada Dún Laoghaire, Ireland. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7 - menjadikannya pilihan bijak. Daripada jumlah hotel 5 dalam Dún Laoghaire, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Pembantu Rencam, Pencapaian Warga kurang upaya dan Pembantu Kunjungan disediakan semasa masa anda di Kingston Hotel.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 53 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 50 untuk EUR 120.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kingston Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Scotsmans Bay dan Killiney Bay. Donnybrook transmitter dan Carlisle Grounds juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Dún Laoghaire.

kawasan tempatan perbandingan seperti Dun Laoghire dan Sallynoggin yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Glenageary, Monkstown dan Kill of the Grange juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dún Laoghaire.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Kingston Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dún Laoghaire ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Royal Marine Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Kingston Hotel. Juga dalam kawasan adalah Mulgrave Lodge dan Tara Hall Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba Rochestown Lodge Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kingston Hotel Dún Laoghaire.

Kingston Hotel Dún Laoghaire

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s