Hotel > Amerika Syarikat > SedonaWest Sedona > Kings Ransom Sedona Hotel

 


  

Kings Ransom Sedona Hotel

3 star hotel    771 Highway 179  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kings Ransom Sedona Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


31st Kedudukan daripada 51 Sedona hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gembira Kings Ransom Sedona Hotel
Kings Ransom Sedona Hotel bijak dan selesa adalah penginapan3 bintang berhampiran West Sedona dalam Sedona, Amerika Syarikat. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 51 Sedona dan berada di kedudukan nombor 31st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Kings Ransom Sedona Hotel mempunyai 91 menarik bilik dan kadar dari USD 85 kepada USD 85.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kings Ransom Sedona Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sedona Fire District Station 4 dan Midgley Bridge. Sedona Fire District Station 1 dan Sedona Police Department juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 31st dalam Sedona.

kawasan tempatan perbandingan seperti West Sedona dan Baldwins Crossing yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Red Rock, Village of Oak Creek (Big Park) dan Big Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sedona.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Kings Ransom Sedona Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sedona ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kings Ransom Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Kings Ransom Sedona Hotel. Juga dalam kawasan adalah EL PORTAL SEDONA dan Los Abrigados Resort and Spa itu. Untuk pilihan lain cuba Hyatt Pinon Pointe yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kings Ransom Sedona Hotel. Kings Ransom Sedona Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s