Hotel > United Kingdom > WinchesterHursley > Kings Head Winchester

 


  

Kings Head Winchester

4 star hotel    Main Road, Hursley  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (66 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kings Head Winchester

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 19 Winchester hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Semua majlis Penginapan
Hursley adalah penginapan kepada The Kings Head diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang cemerlang untuk bermalam di Winchester, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 19 Winchester dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 75 untuk GBP 125.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Kings Head terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bitterne dan St Mary's Stadium. Southampton Town Wall and Gods House Tower dan Veals Farm Mediumwave Transmitter juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Winchester.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hursley dan Chandlers Ford yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Pitt, Ampfield dan Chandler's Ford juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Winchester.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar The Kings Head dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Winchester ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Potters Heron Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk The Kings Head. Juga dalam kawasan adalah South Winchester Lodges dan Little Mead B&B itu. Untuk pilihan lain cuba Premier Inn Southampton (Eastleigh) yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kings Head Winchester.

Kings Head Winchester

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s