Hotel > India > OotacamundAravankadu > King's Cliff Ootacamund

 


  

King's Cliff Ootacamund

3 star hotel    Havelock Road  4.4/5 "Cemerlang"  (126 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di King's Cliff Ootacamund

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 45 Ootacamund hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


King's Cliff Gambaran Umum
King's Cliff adalah hotel semua majlis yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Aravankadu daripada Ootacamund, India. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.7 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 45 dalam Ootacamund berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
King's Cliff mempunyai 9 julat-pertengahan bilik dan kadar dari INR 4475 kepada INR 4975.

Apabila Ootacamund, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Aravankadu dan Wellington, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Coonoor, Pykara dan Naduvattam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ootacamund.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di King's Cliff. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ootacamund ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Monarch Safari Park bintang 2 adalah berhampiran untuk King's Cliff. Juga dalam kawasan adalah Savoy Hotel dan Zest @ Danish Villa itu. Untuk pilihan lain cuba Club Mahindra Danish Villa Sheddon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di King's Cliff Ootacamund.

King's Cliff Ootacamund

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9844s