Hotel > Vietnam > Phu QuocDuong Dong > Kim Hoa Resort Phu Quoc

 


  

Kim Hoa Resort Phu Quoc

2 star hotel    88/2 Tran Hung Dao, Duong Dong  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kim Hoa Resort Phu Quoc

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 20 Phu Quoc hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Penginapan di Phu Quoc
Duong Dong adalah penginapan kepada Kim Hoa Resort diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang selesa untuk bermalam di Phu Quoc, Vietnam. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak dan selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 41st daripada sejumlah hotel 20 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 69 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 49.5 untuk VND 104.

Apabila Phu Quoc, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Duong Dong dan Ba Keo, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Xom Suoi Da, Ganh Gio Ngoai Ban Cui dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Kim Hoa Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Phu Quoc ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Thien Thanh Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Kim Hoa Resort. Juga dalam kawasan adalah La Veranda Resort Phu Quoc - MGallery Collection dan Kim Nhung Bungalows itu. Untuk pilihan lain cuba Mai Spa Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kim Hoa Resort Phu Quoc.

Kim Hoa Resort Phu Quoc

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2012s