Hotel > Thailand > Mae SaiBan Chong Wat > Khunnam Rimtarn Resort Mae Sai

 


  

Khunnam Rimtarn Resort Mae Sai

4 star hotel    Ban Jong Soi2 T.Phong Pha A.Maesai  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Khunnam Rimtarn Resort Mae Sai

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 14 Mae Sai hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Khunnam Rimtarn Resort Gambaran Umum
Khunnam Rimtarn Resort 4 bintang adalah penginapan sesuai dalam Ban Chong Wat, dalam Mae Sai, Thailand. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Daripada jumlah hotel 14 dalam Mae Sai, hotel ini kini menduduki tempat 10th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 500 untuk THB 1500. Terdapat 20 bermutu tinggi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Mae Sai, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ban Chong Wat dan Ban Chong Den, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ban Chong, Ban San Sai Na Pong dan Ban Pa Fae juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mae Sai.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Khunnam Rimtarn Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Mae Sai ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Maesairamleuk Resort bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Khunnam Rimtarn Resort. Juga dalam kawasan adalah Ban Naam Resort dan Maekhong Delta Boutique Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The North Valentine Bed and Breakfast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Khunnam Rimtarn Resort Mae Sai.

Khunnam Rimtarn Resort Mae Sai

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s