Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhPhu Tho Hoa > Khai Hoan Apartment Hotel Ho Chi Minh

 


  

Khai Hoan Apartment Hotel Ho Chi Minh

4 star hotel    624 Lac Long Quan, District 11  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Khai Hoan Apartment Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


180th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Khai Hoan Apartment Hotel Gambaran Umum
Khai Hoan Apartment Hotel adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Phu Tho Hoa daripada Ho Chi Minh, Vietnam. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 653 dalam Ho Chi Minh, hotel ini kini menduduki tempat 180th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Khai Hoan Apartment Hotel mempunyai 90 menarik bilik dan kadar dari VND 33 kepada VND 94.

Lokasi
Sebagai 180th yang paling popular dalam hotel Ho Chi Minh terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cau Rach Ong Buong 1 dan Cau Rach Ong Buong 2. Cau Tre dan Toyota Showroom and service juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Ho Chi Minh, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Phu Tho Hoa dan Phu Trung, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Cho Lon, Cu xa Phu Lam B dan Phu Lam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Khai Hoan Apartment Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk An Binh 2 Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Khai Hoan Apartment Hotel. Juga dalam kawasan adalah Tan Dat My 2 Hotel dan Nam Phuong Hotel- China Town itu. Untuk pilihan lain cuba Thanh Binh 3 Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Khai Hoan Apartment Hotel Ho Chi Minh. Khai Hoan Apartment Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s