Hotel > United Kingdom > ChelseaEarls Court > Kensington Hogarth Apartments Chelsea

 


  

Kensington Hogarth Apartments Chelsea

3 star hotel    12 Hogarth Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kensington Hogarth Apartments Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


140th Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan berdekatan Earls Court
Earls Court adalah penginapan kepada Kensington Hogarth Apartments diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang mudah tetapi menyeronokkan untuk bermalam di Chelsea, United Kingdom. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 140th daripada hotel 143 dalam Chelsea berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Kensington Hogarth Apartments mempunyai 20 gembira bilik dan kadar dari GBP 89 kepada GBP 1000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kensington Hogarth Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Earls Court Exhibition Centre dan Stamford Bridge. Natural History Museum dan Victoria & Albert Museum juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 140th dalam Chelsea.

Apabila Chelsea, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Earls Court dan West Brompton, kedua-dua yang dekat dengan hotel. West Kensington, Fulham dan North Kensington juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Kensington Hogarth Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chelsea ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Enterprise Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Kensington Hogarth Apartments. Juga dalam kawasan adalah Aquarius dan Executive Rooms By Shaftesbury itu. Untuk pilihan lain cuba Hogarth London Kensington yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kensington Hogarth Apartments Chelsea. Kensington Hogarth Apartments Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s