Hotel > Yunani > AreopolisSotiras > Kastro Maini Areopolis

 


  

Kastro Maini Areopolis

2 star hotel    Areopolis  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kastro Maini Areopolis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Areopolis hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Kastro Maini
Kastro Maini adalah penginapan penarikan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Sotiras daripada Areopolis, Yunani. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mampu tetapi selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Kastro Maini mempunyai 35 semua majlis bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 105.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Kastro Maini terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Limeniou dan Ormos Dhirou. Ormos Spathari dan Ormos Langadhaki juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Areopolis.

Apabila Areopolis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Sotiras dan Limeni, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Neon Oitilon, Limenion Dhiros dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Kastro Maini dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Areopolis ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mani Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Kastro Maini. Juga dalam kawasan adalah Achelatis Traditional Guesthouse dan Traditional Guest House Achelatis itu. Untuk pilihan lain cuba Kapetanakos Tower yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kastro Maini Areopolis.

Kastro Maini Areopolis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6875s