Hotel > Maghribi > El Kelaa des MgounaAit Khiyar > Kasbah Assafar El Kelaa des Mgouna

 


  

Kasbah Assafar El Kelaa des Mgouna

0 star hotel    Ait Wassif  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kasbah Assafar El Kelaa des Mgouna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 El Kelaa des Mgouna hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1Fungsi Kasbah Assafar
Kasbah Assafar adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Ait Khiyar daripada El Kelaa des Mgouna, Maghribi. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 8 El Kelaa des Mgouna dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari MAD 16 untuk MAD 42.

Apabila El Kelaa des Mgouna, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ait Khiyar dan Tagmout, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Irmina, Ouarchedik Ait Gmat dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Kasbah Assafar dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di El Kelaa des Mgouna ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kasbah Itran bintang 0 adalah berhampiran untuk Kasbah Assafar. Juga dalam kawasan adalah La Perle de MGoun dan La Kasbah De L'artiste itu. Untuk pilihan lain cuba La Perle De M Goun Maison D'hôtes yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kasbah Assafar El Kelaa des Mgouna.

Kasbah Assafar El Kelaa des Mgouna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s