Hotel > Yunani > NaousaYoung Inn > Kanale's Rooms & Suites Naousa

 


  

Kanale's Rooms & Suites Naousa

0 star hotel    Piperi  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kanale's Rooms & Suites Naousa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 77 Naousa hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan berdekatan Young Inn
Kanale's Rooms & Suites 0 bintang adalah penginapan 1fungsi dalam Young Inn, dalam Naousa, Yunani. Daripada jumlah hotel 77 dalam Naousa, hotel ini kini menduduki tempat 14th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 95 untuk EUR 418.5. Terdapat 34 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 77 dalam Naousa dan Kanale's Rooms & Suites bertaraf 14th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Plastira dan Ormos Naousis . Ormos Marmara Ormos Filizi dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Naousa, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Young Inn dan Naoussa, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kolympithres, Kostos dan Marathion juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Naousa.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Kanale's Rooms & Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Naousa ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Alpha Studios bintang 0 adalah berhampiran untuk Kanale's Rooms & Suites. Juga dalam kawasan adalah Alexandros Apartments dan Stefano Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Augusta Studios & Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kanale's Rooms & Suites Naousa. Kanale's Rooms & Suites Naousa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9063s