Hotel > Australia > Gold CoastMain Beach > K Resort Surfers Paradise Gold Coast

 


  

K Resort Surfers Paradise Gold Coast

3.5 star hotel    49-55 Peninsular Drive, Surfers Paradise  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di K Resort Surfers Paradise Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


277th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan berdekatan Main Beach
K Resort Surfers Paradise adalah harta pemilihan dalam Gold Coast, Australia berhampiran kawasan Main Beach itu. Dengan penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dan bintang Kedudukan 3.5, pastikan untuk membuat K Resort Surfers Paradise pilihan pertama anda. Daripada jumlah hotel 412 dalam Gold Coast, hotel ini kini menduduki tempat 277th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 30 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 110 untuk AUD 420.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, K Resort Surfers Paradise terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 277th dalam Gold Coast.

Apabila Gold Coast, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Main Beach dan Broadbeach, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Benowa, Mermaid Beach dan Southport juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar K Resort Surfers Paradise dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Hotel berhampiran Main Beach
3 bintang Surfers Riverside dan Sunset Court Holiday Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Backpackers In Paradise dan BreakFree Surfers Plaza adalah alternatif yang hebat berhampiran K Resort Surfers Paradise.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di K Resort Surfers Paradise Gold Coast. K Resort Surfers Paradise Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s