Hotel > Jerman > BodenwerderKemnade > Königszinne Bodenwerder

 


  

Königszinne Bodenwerder

2 star hotel    Linser Straße 12  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Königszinne Bodenwerder

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Bodenwerder hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Königszinne dalam Kemnade
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Bodenwerder, mencari lagi daripada Königszinne, penginapan julat-pertengahan berhampiran Kemnade dalam Jerman. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan gembira. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 2 dalam Bodenwerder berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 45 untuk EUR 96.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Königszinne terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Forsterei Torfhaus dan Forsterei Horn. Forsterei Eschershausen dan Forsterei Knobben juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Bodenwerder.

Apabila Bodenwerder, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kemnade dan Linse, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kreipke, Buchhagen dan Heyen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bodenwerder.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Königszinne. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bodenwerder ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Goldener Anker bintang 3 adalah berhampiran untuk Königszinne. Juga dalam kawasan adalah Precise Hotel Weserbergland (ex Villa Mosler) dan Precise Hotel Weserbergland itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Waldschloß yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Königszinne Bodenwerder.

Königszinne Bodenwerder

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s