Hotel > Itali > MessinaSanto > Jolly dello Stretto Palace Hotel Messina

 


  

Jolly dello Stretto Palace Hotel Messina

4 star hotel    Via Garibaldi 126  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Jolly dello Stretto Palace Hotel Messina

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 20 Messina hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Jolly dello Stretto Palace Hotel adalah penginapan semua majlis dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Santo daripada Messina, Itali. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 20 Messina dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Jolly dello Stretto Palace Hotel mempunyai 95 4baik bilik dan kadar dari EUR 50 kepada EUR 180.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Messina terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Torre Bianca dan Former Messina Strait Powerline Crossing, Tower West. Former Messina Strait Powerline Crossing, Tower East dan Torre Cavallo juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Messina, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Santo dan Monte Piselli, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Casalotto, Gazzi dan Ritiro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Messina.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Jolly dello Stretto Palace Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Messina ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Art Hotel Atelier Sul Mare bintang 0 adalah berhampiran untuk Jolly dello Stretto Palace Hotel. Juga dalam kawasan adalah Antares dan Le Terrazze itu. Untuk pilihan lain cuba Olimpo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Jolly dello Stretto Palace Hotel Messina.

Jolly dello Stretto Palace Hotel Messina

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s